Sätt ugnen på 220 grader.
Lägg kycklingfileérna i en ugnsäker form.
Gör ett snitt i varje kycklingfilé. Krydda med salt, peppar och grillkrydda med honungssmak. Lägg en sträng pesto längst kycklingen. Ringla över olivolja. In i ugnen i 20 min.
Rostade grönsaker
Du behöver:
2 gula paprikor
1 chili
8 potatisar (Jag använder mig av färskpotatisar, bara att skölja)
1 aburgine
8 körsbärstomater
Olivolja
Salt och peppar
Fetaost
Gör så här:
1) Sätt ugnen på 220grader.
Kärna ur och skiva paprika och chili. Halvera potatisen och körsbärstomaterna. Skär aubergine i bitar. Lägg grönsaker i en ugnsäkerform klädd med bakplåtspapper. Salta och peppra. Ringla över olivolja.
3) Ta ut grönsakern ur ugnen efter 30 min. Fördela festaosten över grönsakerna. Tillaga ytterligare ca 5 min.
*MUMSIGT*
Det där ska jag göra någon dag! Såg såå gott ut. :)
SvaraRadera