Middagen idag från Middax blev:
Indiankyckling med Ratatouille
Detta behövs från matkassen:
Kycklinginnerfilé
Rosmarin
Gul lök
Vitlök
Aubergine
Röd paprika
Olja
Krossade tomater
Timjan
Kikärtor
Gul paprika
Stek lök, aubergine, rödpaprika och vitlök i olja i en stekpanna.
Häll över kikärtor och krossade tomaterna. Krydda med timjan, salt och peppar.
Kycklingen är kryddad med rosmarin, salt och peppar.
Ilona skär upp den gula paprikan i bitar.
Servera kycklingen med ratatouille och paprikan.
Även här en god maträtt. Men denna gång var det nog mer anpassad för vuxna. Ilona tyckte inte om ratatouille. Hon petade ut några kikärtor som hon åt. Men för mig och Henrik smakade det bra och kycklingen blev bra smak med kryddningen.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar