Livet med

Livet med Ilona, Zion & Wilda

söndag 12 juni 2016

Helgen

Har varit en lugn lördag och söndag. Det behövdes verkligen. Vi har haft så sjukt mycket att göra så vi bestämde att vi skulle ta det mer lugnt.
 
Igår åkte jag till stallet, det var sista ridningen för denna termin.
Det vart på Lemans och han var så jäkla fin.
Vi red uppe på hoppbanan. Uppvärmning med volter och avsaktningar. Sen skulle vi vända upp på rakt spår och rida med tagen bakdel. Därefter red vi på den stora mittvolten och jobbade med att ställa hästen utåt och inåt. Vi avslutade med galoppbommar där vi skulle räkna galoppsprång. Jag och Lemans dundrade in på 6 galoppsteg. Snabbt och härligt gick det. Dags att börja sakta ner farten och vi fick in både 7 och 8 steg. Han var så duktig. Mjuk och fin och inte alls tung i handen som han brukar bli. Det var ett perfekt avslut för terminen :).
 Idag bestämde vi oss att ha det mer lugnare och komma i fatt med sådant som vi inte har hunnit med på länge. På förmiddagen lekte Zion och Wilda länge ut i sandlådan. Zion skulle gräva en grop.
 Wilda gjorde sandkakor
 Ilona åkte på bio tillsammans med Nelly. Det var en av presenterna som hon fick i fredags :). Dom såg Angry Birds. TACK bästa Nelly för presenten :).
 
Zion var iväg på kalas på eftermiddagen.
Sååå redo :).
Nu laddar vi upp för en ny arbetsvecka. Endast två veckor kvar......:)

Inga kommentarer: