Livet med

Livet med Ilona, Zion & Wilda

lördag 27 april 2013

Lördag

På förmiddagen har jag varit i stallet och ridit på Lemans. Vi red ute för första gången detta år. Underbart skönt att få rida och galoppera på stora ytor på hoppbanan. Solen gassade på och jag svettades så det rann :).
Vi värmde upp på serpentinbågar. Och sen var det mycket arbete på stora mittvolten. Från stora mittvolten så skulle man lägga två 10 meters volter utåt från stora volten. En stor cirkel med två öron :). Det var trav på dom två små volterna. Och på den ena halvan av mittvolten skulle man öka galoppen och den andra halvan minska galoppen. En super rolig och bra övning. Lemans vart riktigt mjuk och fin, inte alls så tung i handen som han kan bli. Riktigt nöjd! Men han var rätt pigg av att få komma ut och galoppa på hoppbanan, därav lite svår att minska galoppen. Men ökningen gick super :).
 
Eftersom Henrik har åkt till stugan för att fiska med Johan, så passade mamma och pappa Ilona och Zion under tiden som jag var i stallet. Nu har Ilona följt med mamma och pappa till Västerås för att hon ska sova där tills imorgon. Så det är bara jag och Zion här hemma, känns lite tomt. Men imorgon åker vi till Västerås för att hämta hem Ilona, och sen på kvällen imorgon kommer Henrik hem :).

Inga kommentarer: