Livet med

Livet med Ilona, Zion & Wilda

tisdag 22 november 2016

Hästbyte

Då var det hästbyte för Ilona sista gången den här terminen. Och då brukar man få önska häst. Ilona hade gjort upp en plan på vilka hästar hon skulle önska :).
Mest av allt ville hon ha Simon och det var det flera som ville. Då blir det lottning för att det ska bli rättvist vem som får hästen. Men denna lottning vann hon inte. Nummer 2 på sin önskelista var Oliver och där var hon den enda som önskade honom och då fick hon honom :). Och hon var riktigt nöjd då hon inte har ridit honom på hela terminen. (Oliver brukar ha vilodag på tisdagar)
 
Ilona och Oliver redo.
Jag missade i början när dom red. Då jag passade på att sortera kakor och godis som klubben har beställt. Men Ilona berättade att dom fick rida bågar och att det var bommar på bågen.
Jag hann se galoppen på slutet. Dom fick galoppera två och två hela fyrkanten runt. Det blev ett och ett halvt varv i galopp. Gick bra för Ilona och hon fick galopp på Oliver men sen ska man orka hålla igång galoppen hela tiden. Han bröt av några gånger men hon fick igång han i galopp igen. Försökte filma men inte det lättaste i mörkret. Ni ser hennes reflexer på ridbrallan :).

Tack för idag Oliver!

Inga kommentarer: