Livet med

Livet med Ilona, Zion & Wilda

lördag 17 november 2012

Borttappad!

Zion har varit helt feberfri idag. Skönt det :).
 
Hoppade över ridningen idag, då jag har varit så trött nu ett par dagar. Zion har haft feber och hosta så det har inte blivit mycket sömn för mig och sen har jag själv ont i halsen.
 
Men vi åkte in en sväng till stan handla lite på City Gross och sen vart det en tur in på rusta.
Och för första gången så tappade vi bort Ilona på City Gross. Hon skulle gå och titta på leksakerna. Och när vi kom dit så var hon borta. Vi gick runt i hela affären och letade efter henne. Tillslut hörde vi i högtalarna "Mamma till Ilona var snäll och kom till självscanningen, Ilona väntar på dig" OMG!! Ilona hade sökt upp en personal och berättat vad hon heter och att hon inte hittar sin mamma och pappa. Så hon var ju super duktig. Men lite pinsamt och jobbigt var det när hon var borta :).
Slutet gott, allting gott!
 
Nu är det lördagsmys med godis. Ilona tittar på barntv och Zion leker i gåstolen. Henrik har åkt in till Katalin för att träffa några kompisar och jag själv väntar på att "Så mycket bättre" ska börja :).
TREVLIG LÖRDAG!

1 kommentar:

Anna Wahlström sa...

Känner igen känslan - pinsamt att det ropas ut i högtalarna, men samtidigt blir man ju stolt över barnet som klarat av att ge all info som behövs för att de ska kunna ropa ut meddelandet :)
Vi tappade bort Felizia på Maxi en gång för ca 2 år sedan. Eller vi såg vart hon gick men hon var lite snabbare än oss vilket gjorde att vi tappade "spåret". Tur att våra barn är så duktiga! :)