Livet med

Livet med Ilona, Zion & Wilda

tisdag 4 augusti 2015

1:a ridningen

Idag var det terminsstart på Ilonas ridning. Hon skulle börja rida på onsdagar var det tänkt då denna grupp skulle splittras. Men med glädjande besked så fortsätter denna grupp och det är perfekt för oss. Annars skulle hon börja rida tidigare och då blir det lite stressigt i vårt vardagspussel.
 
Men som sagt 1:a ridningen idag och med spänning sprang Ilona (som hon alltid gör före mig) till tavlan för att titta vilken häst hon ska ha. Och det vart en ny häst som hon inte har ridit förut. Eller hon har skrittat honom endast men aldrig fått han på lektion. Och det var söta Felix :). Ilona var överlycklig för hon har hoppats ett tag på honom.
 
Det var mjukstart så här första gången. Så det börjades med en liten skrittur i skogen och sen red dom på ridbanan. Det vart rida ridvägar och travarbete. Blev inte så många bilder tagna då jag hade Zion och Wilda med mig. Zion vill inte titta på när Ilona rider utan vill gå in i stallet och klappa alla hästarna istället. Men några bilder hann jag ta när hon red.
 
Kommer tillbaka från skritturen
 Wilda väntar på att Ilona ska komma tillbaka från skritturen
 Efter ridning vart det lite mys och pyssel med Felix

Inga kommentarer: