Livet med

Livet med Ilona, Zion & Wilda

onsdag 23 september 2015

Ridning och föräldramöte

Orkade inte blogga i går kväll. Så gårdagens blogginlägg får komma nu istället :).
 
Ridning som vanligt för Ilona och Oskar. Dom fick rida ut i skogen och även prova rida en ny ridstig som har tagits fram i skogen. När dom kom tillbaka till ridbanan så fick dom trava lite. Nästa tisdag är det sista gången med Oskar för denna gång :).
 Direkt efter ridning fick vi dundra hem för jag skulle på föräldramöte på skolan. (Tack Anna för att du hjälpte oss med Oskar). Så här ser hennes bänk ut :). Jag skrev ett meddelande till henne som jag la i bänken. Får se när hon kommer hem från skolan om hon har sett mitt lilla brev :). Men allt funkar fint i klassen och nästa vecka startas dom första läxorna. En läsläxa och en skriv/ritläxa i veckan. Ilona är laddad till tusen. Man kan ju allt hoppas att hon kommer tycka på läxor långt framåt :).
I klassen bestämde vi även att göra något roligt tillsammans. Så i Oktober blir det halloweendisco för alla barnen :).
 
Nästa föräldramöte blir i morgon på fritids och nästa vecka på Zions avdelning + utvecklingssamtal för Ilona. Tänk sen när Wilda börjar oxå. Mycket möte och samtal blir det. Men det är alltid så roligt att höra hur ens barn har det på skola och förskola :).

Inga kommentarer: