Livet med

Livet med Ilona, Zion & Wilda

söndag 27 juli 2008

Babygym!

Idag köpte vi ett babygym på IKEA. Mycket uppskattat av Ilona. Hon låg länge och tittade på alla figurer. Ska bli kul sen när hon börjar sträcka sig efter figurerna.


Annars har vi haft finfrämande av Jessica, som fick gosa bebis. Fick en jätte fin body och en tummen vagnleksak. Den ska Ilona få ha hängandes i vagnen.



Tack snälla Jessica!

Och nu kommer de utlovade bilderna på altanen. Har planterat klart blommorna idag. Kommer säkert köpa lite mer dekoration sen att ha. Men just nu ser det ut så här. Rätt så mysigt att sitta där och käka.

Lägger in en bild på Ilona och Henrik när de myser i soffan. Ser så skönt ut och gulligt när Ilona kramar om pappa. *Älskar*

Nu ska jag borsta Melissa. Hon har varit ute på äventyr idag oxå. Lyckades smita ut. Så jag tog barnvagnen ut och letade efter henne. Men ingen Melissa hittade jag. Så då tänkte vi, att detta kan vara ett test för att se om hon kommer tillbaka. När vi satt och fikade sen på altanen, så kom hon. Då fick hon lite tonfisk, så hon vet att hon har varit duktig som kom hem igen. Var väl ute c:a 2 timmar, och nu har hon nå frö som har fastnat i pälsen. Vet inte vart hon har varit. Säkert legat under nå buske eller nåt. Jaja...vi får se hur det blir med utekatter. Melissa verkar ju fixa det. Undra bara hur Wilma gör.

Ha en skön söndagkväll!

1 kommentar:

Anonym sa...

Fina möbler, fina kläder, fin tjej.