Livet med

Livet med Ilona, Zion & Wilda

måndag 4 augusti 2008

Rosa napp!

Måste visa Ilonas nya rosa napp. Den är så stor, men hon är så söt i den :-).
Lägger ut en bild när hon sitter i babysittern, medans jag donar i köket. Här har hon en bra överblick vad som händer.
Funderar på att åka in till Gränby, vill ha ett par mjukisbrallor. Har ju bara haft kortbrallor här hemma. Men nu när det är lite kallare ute, så blir det så kyligt i huset. Fick tända massa värmeljus igår, snart får vi väl börja elda i kaminen lite. Man har blivit van med värmen. Skulle vilja åka till jobbet och visa upp Ilona oxå. De flesta ska vara tillbaka på jobbet nu. Får se hur jag gör.
Idag är det Henriks första semestervecka. *Härligt*. Hela familjen hemma några veckor till innan vardagen kommer tillbaka.
Undra när regnovädret kommer, kissarna är ute nu. Men jag antar att de springer hem när det börjar regna. Grått och trist är det i alla fall.
Ha en skön måndag, trots det väntande regnovädret!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hade Ilona napp från att hon var liten (hon är ju liten fortfarande, men det är lättast att skriva så...haha!) eller blev det senare? Arvid tog napp direkt när vi kom hem och vi hade hoppats att Johanna också skulle göra det... Hon tog den först, men sen har hon inte velat ha den nåt mer. Har provat en annan nappsort också, men den tar hon inte heller. Vi tyckte det var så smidigt att Arvid hade napp så vi vill gärna att lillgumman har det också... Kram!

Anonym sa...

vilken liten sotis!!! Nappen ar ju ascool, tror att hon tycker det ocksa! haha :-)

Kommer hem lordag 23 aug, ar ni hemma da? Vore kul att komma forbi, ar ju hemma en hel vecka.

Ses snart, pussa lillan fran mig!

Kramis,
m