Livet med

Livet med Ilona, Zion & Wilda

torsdag 15 maj 2014

Barnakuten

Usch....Natten till idag har varit skitjobbig.
Det blev en tur in till barnakuten med Zion då han fick värsta kruppanfallet vid kl.21.30.
Han hostade så att han inte fick luft och vart så påverkad av allt hostande. Jag ringde 1177 och hade då Zion kruppande i famnen. Så fort sköterskan hörde honom i luren sa hon "åk in!!!"
 
Var bara att packa in i bilen och åka. Det var hur mycket barn som helst i väntrummet. Men som tur var så kom vi in rätt så snabbt och fick träffa läkaren. Zion fick inhalera adrenalin i några omgångar och fick sen bethapren. Kl.2 var vi hemma igen.....Sen sov han rätt så bra resten av natten. Men en själv somnade inte förens vid kl.3.30. Sen var det upp och iväg till jobbet kl.7.30 (Henrik har vabat idag.)
 
Idag hostas det fortfarande en del, men inte riktigt den skällande hostan. Så vi får se hur natten blir. Han hostar så fort han ligger ner. Så nu har jag bäddat högt med huvudet och han sover med öppet fönster. Henrik har varit ute med han mycket idag oxå och då hostar han ingenting. Så mycket luft får det bli. Hoppas verkligen att det ger med sig fort, jobbigt att se han hosta så här mycket.
Imorgon blir det VAB för mig, så då får jag gosa med lillprinsen hela dagen :).

2 kommentarer:

Anonym sa...

Stackars Zion!!! Usch vad läskigt. Hoppas han blir bättre snabbt. Snart är det helg och då ses vi igen. Kramar från idag ett regnigt Florida! //maria

Mormor sa...

Åh, blir så ledsen att läsa om lille Zion så otäckt. Hoppas verkligen att det ger med sig snart.