Livet med

Livet med Ilona, Zion & Wilda

tisdag 8 mars 2016

BVC och stallet

På förmiddagen så var det 18 månaders kontroll för Wilda. Dessutom spruta :). Skrek gjorde hon men det gick fort över. Hon är mycket upprörd över sitt plåster som hon har på låret. Så fort hon ser det så darrar underläppen lite och hon säga ajaj :). Men hon väger nu 10,9 kg och är 78 cm lång. Hon ligger mycket bra på kurvan men har planat ut en del på vikten vilket är vanligt när man är mer rörlig.
Bara att hålla tummarna att hon slipper biverkning på sprutan. Kunde ta 7-10 dagar innan det visar sig något och då kunde både feber och prickar dyka upp.
 
På eftermiddagen var det stallet för Ilona och ridning på Simon. Allt gick super.
Zion var hemma hos bästisen Hannes och lekte. Så jag hade bara Wilda med mig och som vanligt roade vi oss med att titta på kaninen och klappa hästar medans Ilona red.
 Idag fick dom träna på ridvägen vänd halvt igenom. Och sen fick dom rida serpentinbågar med att balansera ärtpåsar på huvudet :). Ilona lyckades ofta ta sig genom båge två innan ärtpåsen gled ner :).
 Lite pyssel på Simon efter ridning. Dessutom var han klar för kvällen så Ilona fick dona lite extra och sätta på täcke på han. Hon skulle natta honom och få på han sin pyjamas :).

Inga kommentarer: