Livet med

Livet med Ilona, Zion & Wilda

tisdag 1 mars 2016

Tandläkaren och 1:a ridningen

Det vart fullt upp på eftermiddagen. Först hade Ilona tandläkartid. Kolla efter hål och göra en fluorbehandling på sina tänder då hon har emaljstörning på det bakre 6-års tänderna.
Hon var så duktig och inga hål hade hon :).
 
Sen var det att skynda hem för att käka och dra till stallet. Idag var det äntligen dags. Första ridningen för terminen. Och Ilona hoppades hårt på att få Simon. Och turen hade hon med sig och fick Simon :). Henrik har varit i Falun på jobb så Zion och Wilda fick hänga med till stallet. Så det vart inga bilder tagna på när hon red då jag fick springa efter Wilda.
Men det gick jättebra för Ilona. Det var en lugn första ridning. Dels för att hästar och ryttarna ska komma igång igen efter vintervila och sen var underlaget lite för hårt. Men det blev mycket skrittövningar och lite trav samt träna på ridvägarna. Ilona var supernöjd och tyckte Simon var pigg och glad :).
 
Medans Ilona red så roade jag, Zion och Wilda oss med att mata kaninen och borsta på Nisse. Wilda skulle klappa på alla hästar och gick fram och stack sina små händer mot mulen. Så söt och tur att hästarna är så snälla som bara luktar lite försiktigt på hennes små fingrar :).
 Söta fina Nisse
 När Ilona hade ridit klart så kom hon in med Simon och då ville Zion hjälpa henne att borsta honom :).
Nu laddar vi upp oss för nya friska tag imorgon. Det blir jobb för mig och förskola för Wilda :). Håll tummarna nu att vi får vara friska ett bra tag framöver!

Inga kommentarer: