Livet med

Livet med Ilona, Zion & Wilda

söndag 14 december 2008

Lite förkyld!

Ilona har blivit lite förkyld. Det rosslar en del i näsan på henne, och så har hon haft svårt att sova i natt. Kanske jobbigt att andas, sen nyser hon hela tiden och ibland kommer det lite hosta. Kl.4 fick hon näsdroppar, då vart det lite lättare och hon kunde somna om. Kollade febern men det var inget. Så hoppas att det inte blir nå mera. Kan tänka mig att hon blev smittad förra veckan av bebispojkarna vi träffade. Alla var då snoriga. Stackars lilla pluttan. Men hon verkar just nu ganska pigg, sitter här och skrattar och pratar. Jaja...vi får se hur det blir.

Skrev aldrig om stallet igår, så ni får gårdagens rapport nu :o).
Red som sagt först på Monark. Vi hade sitsträning så vi red hela lektionen utan stigbyglar. Både rida lätt (Då man står sitter vartannat steg) som uppvärmning och avslutning. Då är det bara att knipa sig fast med knäna och använda de så kallade magmusklerna. De sitter väl där någonstas!? Sen red vi serpentinbågar med halvhalter och avsaktningar. Kan säga att man var helt slut efter den lektionen, vi gick alla som cowboysare efter :o). Däreter så pyntade vi fint till alla hästar. PimPim fick så fint hos sig. Jag hängde upp massa granris, glitter, röda band, små kulor, morötter, äpplen och stora runda knäckebröd som jag hade skrivit GOD JUL på. Ser nog mycket mumsigt ut för han innefrån boxen. Några hästar jobbar rätt så hårt för att få tag i godsakerna. Monark lyckades riva ner all pynt, och slurp sa det, så åkte alla morötter, äpplen och knäckebröd in i munnen. Till och med glittret hängde med. Undra hur han kommer att må i sn mage?
Men hoppas att PimPims pynt får sitta kvar ett litet tag till. Förra året när vi pyntade, så lyckades Big rymma på natten från sin box. Sen käkade han upp alla godsaker som hängde överallt i stallet. Det måste varit rena paradiset för han.
Men jag vann inte tävlingen, men skojigt hade vi :o)

Nu är de frulle tajm. Gröt till lillskruttan.

Inga kommentarer: