Livet med

Livet med Ilona, Zion & Wilda

söndag 9 juni 2013

Stughelg

Igår var det sista ridningen för terminen för mig. Red på Wilson och vi fick rida WE. Massa roliga hinder som man ska klara av med häst. Det är slalom, rida runt tunnor, skänkelvikningar längst bom, rida över en bro, Göra halt mellan två pinnar och flytta över en mugg från den ena pinnen till den andra. Ta en vattenkanna från ett bord långt ner och sträcka kannan över huvudet, plinga i en klocka och rygga ut. Sen den sista övningen var att rida med lans och plocka upp en ring som sitter på en tjur :). Riktigt roligt att rida sådana här övningar. Jag och Wilson testade galopp i slalomen och gjorde alla byten. Super duktig var han :).
 
Efter stallet åkte jag hem för att duscha och sen åkte vi till stugan tillsammans med farfar, Kerstin, faster Hanna, farbror Johan och Linnea. Grillade oxfilé och det var sååå gott!!
Mot kvällen åkte dom hem och vi stannade kvar och sov över :). Några stugbilder
 Ilona satt som klistrat på farbror Johan. Han är inte hemma så ofta, då han pluggar i Lund.
 Faster Hanna, farbror Johan och Zion
 Självklart massa studsmatts bilder :).
 Sen har Ilona tagit bilder på sig själv, så roligt :).
 Zion går som en svans efter Henrik när han klipper gräset. Han älskar att vara där pappa håller på med maskiner och verktyg. Typiskt killar!!
Nu är vi i alla fall hemma. Har nyss smällt i oss en varsin pizza, så nu är man så mätt att man inte orkar göra något mera idag. Blir soffan och film resten av dagen :).

Inga kommentarer: