Livet med

Livet med Ilona, Zion & Wilda

söndag 31 maj 2015

LOPPIblogbag - SOMMAR

Jag har fått en LOPPIblogbag hem med tema sommar. Och denna blogbagen var SUPER!!!
Så bra grejer att testa :).
 Plåster från Salvequick: Ett med Miniorerna på eller som Zion säger mimo mimoplåster ;). Och ett aquablock. Perfekta plåster som är vattentätt samtidigt som det låter huden andas. Här hemma går det åt mycket plåster. Många prickar att plåstra om :).
 Dermosil handtvål blossom från Dermoshop. Luktar somrigt av äppelblom. Dofterna från Blossom produkterna går att beställa från www.dermoshop.se
 Nagellack från Yves Rocher i färgerna turkos och lila
 Salus Magnesium är ett flytande magnesiumtillskott som är lätt för kroppen att ta upp. Perfekt för mig som får mycket sendrag i vaderna. Blev rekommenderad av att ta magnesium för att slippa sendrag och det funkar! Magnesium finns i våra celler och ingår i ett hundratal av kroppens enzymer. Det är kroppens viktigaste mineraler som lagras i ben och muskler. Så en hutt varje morgon blir det :).
 LOPPImagasin sommar
 Sats my first hand & foot prints från Panduro. Detta ska göras på Wilda :).
 Barnens bokklubb är för barnens läsning. "I våra fina medlemstidningar kan du läsa om ditt utvalda bokpaket, skräddarsytt för ditt barns ålder. I tidningen presenterar vi dessutom fler riktigt bra noggrant utvalda böcker - alla till riktigt bra priser."
 
Om ni skulle vilja testa barnens bokklubb så kan jag erbjuda ett fint prova på - erbjudande. Klicka på länken så får du ditt första bokpaket för endast 39kr :). BARNENS BOKKLUBB
 
Boken som Ilona fick med i blogbagen var - Anden i flaskan och den lästes på en gång. Tummen upp från Ilona :).
 Den nya pipmuggen från Philips Avent med en ventil som gör den spillfri.
 Och den var perfekt att dricka ur tycker Wilda :).

Inga kommentarer: