Livet med

Livet med Ilona, Zion & Wilda

tisdag 5 maj 2015

Ridning med lite action

Stallet idag för Ilona och ridning på fina Rosa :).
 Idag fick dom rida på volterna för första gången. Spännande med något nytt att lära sig :). Svårt att rida en rund fin volt, men tycker det såg mycket bra ut och dom fick även prova på att trava på volterna :).
På slutet fick dom köra några galoppfattningar. Men Rosa är ju svår att fatta galopp på så det blev bara snabb trav denna gång också. Men det gjorde ingenting sa Ilona för hästarna bjöd lite på action under lektionen. Felix började klia sig på rumpan mot en av pelarna på ridbanan och det gjorde så att pelaren ramlade i marken med en duns. Och som hästar alltid gör så blev dom alla rädda samtidigt och for iväg. Ilona lyckades hålla sig kvar på Rosa och tyckte att det var jätteroligt för Rosa gjorde några galoppsteg och hoppade ett skutt :). Två styckna ramlade av så nu blev det dubbeltårta i gruppen. Vilket också blev en lycka. Men allt gick bra och lektionen kunde fortsätta som vanligt igen, men Felix fick inte klia sig på rumpan något mera :).
 
Imorgon blir det stallet igen :). Jag har bokat in en ridning på Ilona som hon missade under påsklovet så hon får rida igen den imorgon. Sen ska bästisen rida efter så då hjälper vi till där också :).

Inga kommentarer: