Livet med

Livet med Ilona, Zion & Wilda

onsdag 10 juni 2015

Skolavslutning

Då så har Ilona haft sin första skolavslutning och har gått sitt första år på skolan. Ett år som hon har lärt sig massor på och hon har stortrivts på skolan vilket värmer mammahjärtat.
 
Vi var uppe tidigt i morse för att göra oss iordning inför skolavslutningen i kyrkan. 8.05 skulle Ilona lämnas på skolan medan vi andra åkte till Bälingekyrkan för att invänta klasserna.
 
Redo för skolavslutning :)
 Här kommer klasserna gående till kyrkan
 Det var mycket stämningsfullt i kyrkan och det sjöngs dom traditionella sommarsångerna som Den blomster tid nu kommer och Idas sommarvisa. Förskoleklasserna sjöng Pippis sommarvisa och ettorna hade gjort om sången groupie till en passande sommarsång. Alla var så duktiga :).
 
Zion och Wilda skötte sig mycket bra i kyrkan :).
 Efter kyrkan gick vi tillbaka till klassrummen. Där barnen fick gå fram en och en och ta emot en sommarhälsning från sina lärare och alla barnen fick en lupp så dom kan undersöka många djur i sommar :). Även ett kort på vad Ilona hade sagt när hon började förskoleklassen förra hösten om hur man är en bra kompis.
 Det bjöds på glass, jordgubbar och kladdkaka
 Mums med glass tycker Wilda
 Efter massa kramar och alla lyckönskar om en skön sommar så hoppade vi i bilen för att åka och fira skolavslutningen. Och det blev Leos lekland :). Där mötte vi upp Anna, Felizia, Jazmine och Winzton :).
 
Vi var rätt så hungriga när vi kom dit så det börjades med lunch :).
 Sen var det fullt ös som gällde :). Ilona och Felizia såg man bara då och då. De sprang runt och lekte på eget håll. Zion och Jazmine höll ihop och lekte så fint. Även Wilda fick vara med lite :)
 Det byggdes hus
 Ibland hittade man tjejerna och då fick man skynda sig att ta några kort ;)
 Tittut :)
 Slushpaus
 Och lite mera lek
 Ilona tränade på sina volter
 Zion och Jazmine är ute och rider på Nisse
 Trötta gänget när vi kom hem
TACK för idag Anna + kidzen :). Vi ses på fredag!
En rolig dag har vi haft det. Det är inte riktigt sommarlov ännu. Ilona går på fritids den här och nästa vecka. Likaså Zion på förskolan och sen blir det sommarlov :).

1 kommentar:

Mormor sa...

Vilka härliga bilder från dagen. Minns eran skolavslutningar i kyrkan det var alltid så stämningsfullt och fint och lite sorligt.