Livet med

Livet med Ilona, Zion & Wilda

torsdag 1 oktober 2015

LOPPIbogbag - Höstkids

För någon vecka sedan fick jag hem terminens första LOPPIblogbag med tema Höstkids.
Jag och barnen river upp dessa härliga och roliga paket som kommer. Lika spännande varje gång :).
 
Så detta låg det i vår blogbag denna gång
 Denna bok la Zion beslag på :). Camilla Läckbergs bok Super- Charlie och Lejonjakten. Denna bok lästes på kvällen innan sovdags för Ilona och Zion och den fick tummen upp.
Boken handlar om den ovanliga bebisen Super-Charlie som ständigt hittar nya superkrafter hos sig själv. En dag kommer storebror infarande i huset och vrålar att han sett ett lejon där. Naturligtvis vågar ingen gå in, inte ens Super-Charlie....
 DAX Alcogel sweet raspberry. Perfekt handsprit att ha i skötväskan :).
 KidsZoo med kalk + D-vitamin. Vitaminer i form av kaniner.
 ColdZyme - Munspray verkar mot orsaken till förkylningen - själva förkylningsviruset. Munsprayen bildar en skyddande barriär på slemhinnan i svalget som försvårar virus att orsaka sjukdom. Måste testa om det fungerar nästa gång jag är på väg att bli sjuk.
 Asian Wok Soy & Sweet Chili och Asian Paneng red Curry från Santa Maria. Har inte hunnit testa ännu. Men detta blir perfekt att testa en middag med sen :).
 Linicin lusmedel. Detta är guldvärd under hösten. Speciellt för Ilona i skolan. Det skickas hem massa papper om att det går löss i klassen. Och vi åker jämt på löss :(......MEN....peppar peppar inget hittills. Denna preventspray sprayar jag i Ilonas hår varje morgon innan hon åker till skolan. Och inga löss har kommit på besök ännu. Jag hoppas verkligen att detta medel fungerar!!
TACK Loppi för ännu en härlig Blogbag :).

Inga kommentarer: