Livet med

Livet med Ilona, Zion & Wilda

måndag 1 februari 2016

Första jobbdagen!

Då så var det gjort!
Min första arbetsdag är avklarad. Och det gick bra :). Lite tungt att gå upp på morgonen och man känner sig rätt så trött nu. Många namn att lära sig, men jag tror jag kommer in i det fort.
 
För Wilda vart det oxå hennes första riktiga dag på förskolan efter inskolningen. Var lite nervös på hur det skulle gå då hon var hemma hela förra veckan. Men hon sprang in och började leka på en gång. När jag hämtade henne vart hon så glad och hela hennes dag hade gått hur bra som helst. Lekt ute på gården, ätit massa lunch och sovit lunch (fast somnat i frökens famn :)). Det känns skönt att det fungerar så bra för henne.
 
Zion hade oxå haft en bra dag på förskolan efter sin sjukvecka och det var skoj att leka med kompisarna igen.
 
För Ilona så har även hon fått feber så Henrik var hemma med henne. Hoppas den ger med sig snart. Är less på denna feber och förkylning nu. Hoppas på att den lämnar oss mycket snart.
 
En trött mamma och Wilda efter en dag på förskolan :).
 Igår åkte Henrik och Zion till stugan för att titta till den. Har inte varit där på ett tag. Allt såg i alla fall bra ut och det var skönt för Zion att få komma ut lite i friska luften efter hans febervecka. Dessutom tog vi detta som ett test för att se om han hade orken att gå till förskolan idag :).
 Nere vid sjön
 Dom tog med sig korv som dom grillade :).
En mysig förmiddag och lunch hade dom.

1 kommentar:

Mormor sa...

Vad myyysigt att käka korv vid stugan för lille Zion