Livet med

Livet med Ilona, Zion & Wilda

söndag 21 februari 2010

Busibus!

Ilona har blivit en riktig busa. Eller det har hon alltid varit, men nu är det extremt. Det är någonting varje dag som hon hittar på. Idag tyckte hon att kattlådan var en rolig sandlåda. Jag tror hon längtar till våren så man kan leka ut med hink och spade igen :o).

Hon har oxå kommit på att man kan klättra upp på kattställningen. Det var ju extra roligt då hon nu når mammas dator och kan pilla lite på den :o). BUSUNGE!!


Under förmiddagen har jag städat hela huset, dammsugit, hängt undan tvätt, dammtorkat, städat bland Ilonas leksaker (som hon sen drar fram igen), fått undan massa disk, tvättmaskin går för fullt och bäddad rent i sängarna. Härligt att få det rent och snyggt i huset inför en jobbvecka.
Henrik har varit och köpt mer ved hos en gubbe i Vänge. Vi började inse att veden vi hade kvar inte kommer att räcka om detta snöväder ska fortsätta. Så han skottade fram kärran och åkte iväg. På väg hem åkte han i diket med bilen, så den stod på tvären. Efter mycket jobb fick han hjälp med att dra upp den. Men nu har vi ved så vi klarar oss. Nu får det snart vara slut på detta snöande.
Nä, nu sover lillskruttan och jag ska surfa runt lite och lata mig :o).
Trevlig söndag!

Inga kommentarer: