Livet med

Livet med Ilona, Zion & Wilda

tisdag 8 mars 2011

Träning!

Då är man tillbaks på jobbet igen. Och Ilona på sin förskola. Hon var så lycklig över att få gå till sin förskola idag och träffa kompisarna. Ilonas fröknar sa att hon hade pratat och pratat och pratat hela dagen. Munnen hade gått i ett :o). Hon har väl mycket att berätta när hon har varit borta en vecka :o).

Lilltjejen börjar bli stor oxå. Nu ska vi träna bort blöja. Ilona vill ta av sig blöjan så fort vi kommer hem och vill sitta på pottan, även om inget än så länge händer i pottan. Men intresset finns. Så nu måste jag åka till affären och shoppa underbyxor :o).

Lägger ut en liten bild på Ilona när hon ska puffa sin apa. Hon gör precis som vi gör på henne. Räknar till 5 och säger..."ANDAS". Så söt :o)

1 kommentar:

Maria sa...

Hostan låter väldigt illa, men det hörs att det är mkt slem oxå som åker upp och ner. Ibland tycker jag att det rosslar när han andas. Ska kontakta vårdecentralen imorrn och se om man kan få tid för att kolla upp hostan. Vi ger mollipect men tycker inte att det hjälper så kanske att det är astma ändå. Det är ju en ganska stark hostmedicin.