Livet med

Livet med Ilona, Zion & Wilda

torsdag 24 mars 2011

Utvecklingssamtal!

Idag har vi varit på utvecklingssamtal med Ilona. Så roligt att få lyssna på hur Ilona är på förskolan. Det vara bara positiva saker vi fick höra. Så det var ju skönt :).

Dom tycker att Ilona är duktig både fin och grovmotorisk. Både ute och inne. Hon tycker om att vara ute länge. Pysslig kan sitta länge koncentrerat och måla, göra halsband, pussel, dega m.m. Språket tyckte dom var fantastiskt bra och det var så härligt att höra Ilona när hon pratar. (Ni fick ju höra på filmen tidigare hur Ilona babblar på). Hon är alltid glad och vet/kan mycket. Artig och hälsar alltid på alla och tackar. Ilonas fröken sammanfattade med att hon är en härlig tjej som det är lätt att ha att göra med. Aldrig några konstigheter.

Så just nu känner vi oss oerhört stolt över vår prinsessa :o).
Pratade lite hösten oxå. Då det är dax att flytta till storbarnsavdelningen. Innan jul valde vi att hon skulle gå kvar på sin avdelning en termin till. Men nu så är det bestämt att det är dax att gå över till storbarnen efter sommaren :o). Vi fick önska enhet, så nu håller vi tummarna att hon får den enheten som vi vill att hon ska hamna på. Den enheten känner hon många på och det är barn som vi bor grannar med. Så det vore toppen om hon hamnade där.
Avsluta med en liten film där hon hoppar i soffan och hon har precis lärt sig hoppa ner från soffan :o).

Inga kommentarer: