Livet med

Livet med Ilona, Zion & Wilda

fredag 3 januari 2014

Parkbadet

Idag gjorde vi en utflykt till parkbadet i Sandviken. Har aldrig varit där förut, men jag har hört mycket gott om badhuset. Och det var mycket bättre än fyrishov. Tycker fyrishov är så ofräscht och inte det roligaste äventyrsbadet. Men parkbadet var mycket finare och roligare badäventyr :).
 Vi lekte bland vågorna, strömmen, rutschkanorna och forsen. Haha...jag och Ilona åkte i forsen och på slutet vart det som ett litet stup som vi inte var beredda på. Vi båda for under vattnet och fick kämpa oss bort från strömmen. Dessutom fick vi värsta kallsupen. Måste ha sett mycket roligt ut för alla som tittade på när vi åkte :). Vi hann även bubbla bubbelpool och träna lite simning i övningsbassängen med Ilona. Hon var så duktig :) Och det bästa enligt Zion, Mamma Mu bassängen :). Var lite jobbigt att få upp han därifrån för att käka lunch, han var så arg och ville bada mera :).
Mamma Mu
 Lunch dags:
Ilona valde pannkakor
 Och Zion åt ett korvmål
 Glass till efterrätt
Efter mycket bad så var det dags att packa ihop och åka hem till Uppsala. Helslut var vi, så både barn och mamma sov hela vägen hem :). Men dit måste vi åka flera gånger :).

1 kommentar:

Mormor sa...

Vad mysigt ni har haft det i dag.