Livet med

Livet med Ilona, Zion & Wilda

måndag 27 januari 2014

Vinterbilder

Henrik åkte till stugan igår för att titta till den. Har inte varit där sen innan jul. Han tog några bilder så vi skulle få se hur det ser ut.
 
VACKERT :)
 Ett träd hade ramlat rakt över vägen till stugan. Men det gick inte att köra bilen fram till stugan ändå. Det var för mycket snö.
Även ett rådjur eller kanske en älg hade skjutits nära vår tomt. Det var bilspår och massa blod i snön. Även inälvor och annat äckelpäckel hade lämnats kvar på platsen. Henrik tog kort på det oxå, men det var väl inte så najsiga bilder så jag skonar er från dom ;).
 
På tal om stugan så håller vi på med massa förhandlingar och pappersarbeten just nu. Vi kommer att dra el till stugan och har fått fram ett kostnadsförslag på vad arbetet ska gå på. Vi förhandlar just nu med några elektiker som ska göra jobbet. I vår är det tänkt att grävarbete ska börja om allt gå enligt våra planer :).

2 kommentarer:

Maggan sa...

Längtar du efter våren nu :)
Är du hemma i dag? Bra där, man skall inte arbeta när man är sjuk.

Linda sa...

Det vart hemma idag. Ställde klockan, men kände att jag var för snorig, med risk att få åka hem från jobbet igen. Dessutom hoppas jag på att Ilona får en feberfri dag idag :). Krya på dig och hoppas du blir bra fort :)