Livet med

Livet med Ilona, Zion & Wilda

tisdag 14 april 2009

Lekdag!

Vilken lekdag det har varit. Skojigt har vi haft det.
Morgonen började med att vi skjutsade in Henrik till jobbet. Sen åkte vi hem och åt frukost, innan vi åkte och hämtade upp Miriam, Adam och Elias. Sen bar det av till Nickis för massa bus. Där träffade vi Emma, Agnes och Kerstin.
Efter massa bus på Nickis, så åkte vi till IKEA för att kolla in deras slutrea i de gamla lokalerna. Och jösses vad folk. Långa köer stog vi i. Vi plockade dessutom på oss lite roliga fynd. Sen blev det lunch på nya IKEA. Barnen var då super hungriga. Sen packade vi bilen full med barn, vuxna, vagn, IKEApåsar och åkte hem, trötta och nöjda med dagen. Men efter jag hade lämnat av Miriam och barnen, så åkte jag in till stan igen för att hämta Henrik på jobbet. Så då gick vi upp och fick titta på hur han har det om dagarna. Och hälsade på hans arbetskamrater :o)

Men nu är vi hemma och det blir lugnt resten av kvällen.
Lite bilder och filmer från dagen.

Krypträning för fullt

Bollhavet var roligt att leka i.

Alla barnen samlade


Högt uppe


Hej hej!



Åååå...så roligt det är!

Kramas på Elias


Hungriga




Busibus

3 kommentarer:

Mirme sa...

Tack för idag! Var så trevligt, får vi göra om någon dag. Mycket fina bilder du fått. Här blev det en tidig kväll, trots tuppluren i bilen så somnade både Adam och Elias tidigt ikväll, så dagen hade nog tagit på krafterna!

Ulrika - foto - Jonasson sa...

Underbara bilder o vilka fina kläder hon har lillsessan =)

Ny tävling hos Tant: http://uj76.blogspot.com/2009/04/tant-lottar-ut-ett-presentkort-vart_15.html

Ha en braig dag! Kram

Emma sa...

Vilka fina bilder!