Livet med

Livet med Ilona, Zion & Wilda

torsdag 2 oktober 2008

Spruta!

Idag har Ilona fått sin vaccinationsspruta. Hon fick sitta i pappas knä, mamma var för nervös och jag är inte ett stort fan av sprutor. Så jag satt och tittade bort tills jag fick höra ett högt skrik. Jösses!, det gjorde ont i mammas hjärta. Men det gick bra ändå, och det gick snabbt över. Ilona var så duktig. Hon är nu oxå 56cm lång och väger 5680gram. Stora tjejen!
Ett litet minne från sprutan:
Får se om Ilona får feber nu. Sköterskan sa att i så fall kommer den i kväll/natt. Hoppas att hon klarar sig. Men hon är lite låg nu, ser lite trött ut. Ska gå på promenad, så hon får sova lite i vagnen. Kanske piggar på sig lite sen.

Jo, sköterskan tyckte oxå att hon var så fin, en glad och pigg tjej. Ilona gav världens flin till henne, (dock innan sprutan :o). Och sen tyckte hon att Ilona var så stark i kroppen, när hon skulle mäta Ilona och sträcka ut benen vid mätstickan, så fick hon ta i. För att Ilona höll emot allt vad hon kunde. Ville inte sträcka på sig *Hihi*. Vår starka och stora tjej. Mamma och pappa är så stolta över dig :o).

Inga kommentarer: