Livet med

Livet med Ilona, Zion & Wilda

måndag 22 november 2010

Läkarbesöket!

Läkarbesöket för Ilona på förmiddagen gick super. Hon var så duktig och lät doktorn få undersöka henne utan problem. Annars har Ilona protesterat en del och man har fått tjuvhålla henne. Men denna gång var hon så sammarbetsvillig. Hade dessutom en ny läkare och hon var underbar, så duktig med barn. Dom tittade i öronen och i svalget. Läkaren frågade om Ilona hade nå krokodiltänder och då gapade hon utan problem :o). Sen var det lyssna på lungorna och hennes andning. Allt lät super. Därefter vill läkaren göra ett pricktest på henne, för att kolla katt och häst. Ilona sträckte ut sin arm så fint, sa inte ett pip. Först ritade läkaren på min arm för att visa på Ilona att det inte är nå farligt. Sen var Ilona överlycklig över att vi båda hade märken på armen :o). Så söt!!
Men pricktestet gav inge reaktion. Så skönt!! Men dom sa att hon fortfarande är liten, så ev. ett pricktest till ska göras i skolåldern. Hon har inte byggt upp sitt immunförsvar klart ännu, så mycket kan hända med allergi. Men vi ska fortsätta vara försiktiga med pälsdjur och fortsätta medicinera när hon får förkylningsastma. Som peppar, peppar inte varit nå på länge.

Jo, sen vägde och mätte dom oxå henne. Ilona är nu 84 cm lång och väger 12,3 kg. Ett rejäl språng uppåt på kurvan blev det. Stor tjej nu ;o).

Inga kommentarer: