Livet med

Livet med Ilona, Zion & Wilda

lördag 14 maj 2011

Schlagerfest!

Började helgen med en skön sovmorgon till kl.9.30... Sen blev det snabbt på med ridkläder för att dra till stallet. Ilona har varit hos farmor och Percy under eftermiddagen, medan jag var i stallet och Henrik har donat här hemma, klippt gräsmattan och målat i inglasade.




Idag var det hoppning. Var ute på hoppbanan med Ross. Blev lite dramatiskt på hoppningen idag. Men Ross gick som en klocka, hoppade såååå fint och var lyhörd. Han brukar annars ha svårt själv att beräkna avstånd till hindren och hoppar av tidigt eller tar några snygga jämfotahopp med inte allt för fina stilpoäng. Men idag lyssnade han på mig hela vägen till hindret och det blev riktigt snygga språng. Mjuka och fina rörelser. Hoppad lite linjer, med bom, hinder, bom, hinder, bom. Kryss hinder och banken. Banken iförsig tyckte Ross var läskig, men han gjorde det i alla fall, men som jag skrev innan, det var STORA och lite okontrollerade språng. Men huvudsakligen han gjorde det utan vägran :o).
Det som hände på lektionen idag var att två hästar blev taggade och pigga. Först ramlade Johanna av när vi värmde upp i galopp. Aigle såg nå spöke. Men det gick bra och Johanna satt upp igen. Sen blev Viking super pigg efter hoppet på banken gjorde ett glädjeskutt. Men stackars Ellen for i backen och slog huvudet. Så det blev akuten med troligtsvis hjärnskakning.



Men i övrigt var det en rolig hoppningen, men tråkigt när man gör illa sig.




Nu sitter vi här och väntar på ett vedlass ska komma. Sen ikväll är det SCHLAGERFEST hos Maigiz..... Ska försöka komma ihåg kamerna :o).


Sist men inte minst och det VIKTIGASTE av allt denna dag :o).


GRATTIS PAPPA

på födelsedagen!!

Inga kommentarer: