Livet med

Livet med Ilona, Zion & Wilda

lördag 18 maj 2013

Stallet

Har varit i stallet och ridit på Wilson :).
Det var markarbete där vi arbetade mycket med att hålla ett jämnt tempo samt öka och minska tempot i trav och galopp. Första övningen skulle vi trava mellan bommar och räkna hästens steg. Lika på många steg skulle det vara mellan bommarna. Därefter skulle vi minska travstegen så mycket det går. Vi gjorde det till en tävling, den som fick in flest travsteg vann. Och gissa vem så vann??? JAG och WILSON!! ;). Vi fick in 25 travsteg :).

Därefter var det en övning med tre bommar och vi skulle komma i en jämn galopp över. Gick super bra och Wilson var så jäkla duktig som vanligt :). Svettig blev jag så svetten rann :).

Nu ska jag vila lite och ladda upp inför schlagerkväll hemma hos Maggan. Ska bli så kul att träffa hela gänget. Satsa lite pengar ska vi görs oxå på vilket land som kommer 1:a, 2:a och 3:a. Kanske har jag tur i vinst där oxå :).

För er som undrar hur natten gick för Zion i sitt nya egna rum. Det gick super!! Han sov hela natten till kl.6 imorse. Då fick han en flaska välling och somnade om till kl.7.30 :).

Trevlig lördag!

1 kommentar:

Mormor sa...

Härligt och skönt med barn som sover hela natten. Lilla plutten