Livet med

Livet med Ilona, Zion & Wilda

söndag 24 juli 2011

Bustrollet!

Har lite blandade bilder på vårt bustroll :o).

Ilona älskar klistermärken. Hon fick ett gäng från faster Maria i födelsedagspresent, så här använder hon dom i alla fall :o).
Här har hon och packat sin saker och ska åka till IKEA :o).
Hjälper pappa att dammsuga
Och så här gör man med en bläckpenna...........*MORR*. Hon har lovat mig att aldrig mer göra så. Hoppas att hon håller det :o).

Dagen har annars varit lugn. Skulle igentligen träffa Anna, Felizia och Jazmine idag. Men Anna har fått feber...(Stackars dig och krya på dig). Så det vart ändrade planer.


Vi åkte in till loppisen i Ulva och hittade två hyllor för 40kr, som Henrik nu har målat vita och ska upp i inglasade altanen. Sen åkte vi hem till farfar och Kerstin för att vattna blommor och ta in post, då dom är i Danmark. Därefter åkte vi till Henriks morfar på fika. När vi kom hem blev det en tupplur och vi vaknade nu :o). Härligt pigg är man nu :o). Undra vad man ska hitta på?


Vi ska snart starta nästa projekt i huset. Vårt tredje sovrum som ska bli ett lekrum. Så bilder på den renoveringen kommer att dyka upp snart :o)


Nä, ska man sätta igång och jobba lite nu. Jag har massa rabarber som ligger i kylen. Ska nog koka lite rabarberkräm.


Höres senare!

2 kommentarer:

Emma sa...

Det där med att rita på sig, det gör Agnes också, sen pekar hon på min tatuering.....hmmm svårt att bli arg då. Kram

Faster Maria sa...

Hahaha, underbara klistermarkesplaceringar!!! Visste att hon skulle gilla dem. Jag far kopa fler till nasta gang helt enkelt - kommer hem med David en kortis i Aug! Hoppas vi hinner ses da.