Livet med

Livet med Ilona, Zion & Wilda

onsdag 14 december 2011

Ultraljudet!

Idag har vi varit på ultraljud igen. Fick träffa en specialistläkare som skulle kolla på vår lillkille. Hon gjorde samma undersökning som förra veckan. Hon såg oxå att det fanns något svagt vitt i tarmen. Men det var litet. Allt annat såg PERFEKT ut. Pigg liten kille som levde loppan i magen :o).

Men dom vill följa upp det här och hålla koll. Vi fick några erbjudande att kolla upp vad detta i tarmen kan bero på. Som fostervattenprov, men det var vi sagt till nej till. Det finns större risk att få ett missfall på grund av fostervattenprovet än att föda en frisk bebis. Men jag lämnade blod, för att se om jag har någon infektion i kroppen.
Så vi ska på återbesök igen om en månad.

Men jag känner mig mycket lugnare nu. Vi har en pigg pojke i magen, som mår bra. Om det visar sig något som är fel när han föds, så tar vi det då. Nu ska jag njuta av graviditeten och på att Ilona ska få en lillebror :o). Läkaren sa hela tiden att om det skulle vara något så är det en liten risk. Alltså procenten ligger mer på att han är frisk. Dom upptäcker sådana här "fynd" (som läkaren sa) 1/100, och av dom 1/100 så födes dom frisk. Inte många sjuka alltså. Men jag ska inte analysera mera nu, utan vi tar allt som det kommer och njuter av all rörelse som är i magen :o).

Det bästa av allt var att vi fick med oss lite mera bilder :o). Hoppas att ni kan se :o).

Här ser ni ansiktet och hans hand och arm. Han kliar sig på näsan :o).
 Man ser axeln som sticker upp och han ligger på sidan och tittar bortåt. Alltså bakhuvudet ser vi och sen kroppen ner och lilla rumpan :o).
 Närbild på ansiktet. Liten alien :o).

2 kommentarer:

Frida sa...

Ett lite sent svar, men skönt att ni blev lugnare nu! :) Mysigt att få se lillkillen igen. Det kan man nog aldrig få nog av. ;)

Linda sa...

Tack Frida :).
Det känns mycket bättre nu. Men man längtar massor till maj, så man får ha han i famnen :)