Livet med

Livet med Ilona, Zion & Wilda

fredag 9 december 2011

VÅR BEBIS!!

Nu ska ni få se vår bebis :o). Har fotograferat ultraljudsbilderna, så det kanske blir lite svårt att se. Men bebis ligger i profil. Så ni ser huvudformen, nästippen, munnen och hakan.
Annars var det en mycket vild bebis som inte ville ligga still. For runt i magen så barnmorskan hade svårt att få stillbilder :o). Men låg stilla till slut och då sög bebisen på fingrarna. Så självklart började jag gråta när jag låg där :o).

Men dom hittade en sak som dom vill kolla upp. Någonting i tarmen. Jag vet inte riktigt vad, men det kunde vara att jag har fått en liten blödning och bebisen har svalt blodvatten. Vi fick en ny tid nästa onsdag kl.9 hos en specialistläkare för att hon ska kolla. Så jag vart lite nervös nu. Vi får hoppas på det bästa.

Men i övrigt var allt tipp topp. Allt var normalt och bebisen verkade som sagt mycket pigg och svalde fostervatten så fint.
Vi fick dessutom reda på könet :o). Vill ni veta????

POJKE!!!!! :o))

Eller rättare sagt jag såg när barnmorskan skulle mäta lårbenet. Lillbebis var inte blyg att visa sig :o). Så jag var tvungen att fråga om det är det jag tror att jag ser :o)........JA, sa hon....Hihi!!
Henrik missade, så hon fick visa igen och då såg han en liten snopp och pung :o)).
Ja, just det! Det var en bebis oxå :o).

Nu ska vi mysa i soffan och vänta in idolfinalen :o). Vill helst att denna helg ska gå fort så det kan bli onsdag. Vill veta om det är något med vår lilla bebispojke......Men men...ska inte försöka tänka så mycket på det nu.

Trevlig fredagkväll!

5 kommentarer:

Stina sa...

Ååååh vad mysigt!!!!!! Och hoppas det går bra på onsdag!! Kraaaam

Frida sa...

Åh vad härligt att veta vad det blir! Mysigt med en lillebror. :) Förstår att man blir nervös när de hittar "nåt", men tänk vad bra att de kan hitta små grejer sådär - vilket det nu säkert inte är någon fara med. :)
Håller tummarna på onsdag! :)

FARMOR sa...

Ja,vad spännande att vänta på en liten gosse en lillebror till Ilona.

Kram från Farmor Gunilla och Percy

Maria sa...

ooo sa spannande med en liten brorson!! Det kommer ga jattebra pa onsdag, sakert inget att oroa sig for, men det ar bra att de haller koll. Har ar det koksrenovering som galler for fulla muggar...aldrig en ledig minut!!! Ses snart XXXXX

Maggan sa...

Ååå en pojkbäbis vad skoj! Försök att inte oroa dig. Kram!