Livet med

Livet med Ilona, Zion & Wilda

lördag 30 oktober 2010

Vaderna!

Har varit i stallet och ridit på underbara Ross :o). Vi hade markarbete, och det var en super rolig ridning. På en långsidan låg det bommar. Första delen var det bommar med 1,20m mellan. Där skulle vi länga hästarnas steg. Sen skulle vi ta tillbaka dom massor så dom nästa står på stället och travar över nästa bommar där det var 1m mellan. Därefter ut på andra långsidan där skulle man fatta galopp vid en bom och innan nästa bom längst ner på långsidan skulle det vara trav. Dessutom skulle vi stå i lättsitts hela övningen, kan säga att jag inte har nå känsel i mina vader just nu :o) En härlig svidande känsla fick man i vaderna under ridningen :o).
Men Ross var kanonduktig. Han har så mycket spring i sina ben, men jag kunde korta honom massor. Även i galoppen fick jag honom ner till trav. Det roliga var bara att han startar galoppen som en liten raket, och sen måste han lägga till en kick med bakbena. Så söt!

Nu ligger prinsessan och sover, när hon vaknar ska vi ha lite HALLOWEEN pyssel. Har köpt pumpa som vi ska göra fin och sätta på trappan.

Trevlig lördag!

Inga kommentarer: